PONT: Cum sa-ti tranformi smartphone-ul intr-un aparat foto! (accesorii by Vetter)

19142004_10211440885730732_121830022_n

Pe langa muzica si scris, printre pasiunile mele se numara si fotografia. Si pentru ca nu am un aparat foto profesional, ma folosesc tot timpul de telefon. Ador sa fotografiez peisaje, imi place sa surprind cerul cand isi face de cap si da, ca orice fata care se respecta, iubesc sa stau la poze. Si pentru ca telefonul nu ma ajuta mereu sa obtin cele mai reusite poze, am facut o scurta cercetare si am descoperit ca imi pot accesoriza telefonul in functie de necesitati, iar produsele mele preferate le-am gasit pe Vetter.ro.

Daca ai un smartphone si vrei sa-l transformi intr-un aparat foto, ai o solutie la indemana: ii poti atasa lentila profesionala gandita de cei de la Vetter. Rezultatul: vei obtine poza perfecta.

Iar daca iti place sa asculti muzica pe telefon, iti recomand Boxa iSphere Surround cu tehnologia Bluetooth Speaker de la Vetter. Vestea buna este ca daca iti suna telefonul, nu-i problema! Poti raspunde instant si vorbi la boxa. Sunetul este de inalta calitate, surround in 360 de grade, iar dispozitivul este dotat cu un microfon incorporat pentru apelul “maini libere”. Boxa celor de la Vetter este usoara, portabila si extrem de functionala.

So… spor la shopping pe www.vetter.ro

LOVE, M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *