SUMMER CASTING! Se cauta Micile Voci Mari! Castiga un rol de dublaj pentru copilul tau in filmul „My Little Pony”

21040551_10155623911359400_592282056_n

Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?! Asta e intrebarea „capcana” care ni se pune tuturor atunci cand suntem mici. Ei bine, eu nu stateam prea mult pe ganduri si raspundeam din suflet ca: „Vreau sa ma fac telenovela!”. Era un fel de a spune ca vreau sa ajung la TV, dar pe atunci nu ma intelegea nimeni. Intre timp mi-am si dat seama ce-mi doresc exact sa fac la TV, iar de 6 ani, imi traiesc visul.

Daca ai in viata ta un copil, e momentul sa ii arati ca nu trebuie sa se faca mare sa isi atinga visul. Trebuie doar sa creada, sa dea o proba si sa isi faca vocea auzita! Asta pentru ca Micile Voci devin Mari in filmul „My Little Pony”.

Mai exact, in perioada 1 iunie – 31 august 2017, Cinema City desfasoara a doua editie a competitiei de talente Micile Voci Mari. Astfel, orice copil talentat, cu varsta intre 8 şi 16 ani, poate deveni vocea unui personaj din animatia “My Little Pony: Filmul”. Trebuie doar sa acceseze www.micilevocimari.ro/start, sa aleaga unul dintre cele trei filme disponibile pe platforma, sa descarce textele pentru susţinerea probei, iar apoi sa se înregistreze interpretand propria versiune de dublaj.

De obicei, graba strica treaba, dar cand este vorba despre desene animate, graba e un lucru bun. Grabeste-te pentru ca mai sunt doar 8 zile pana cand vor fi desemnaţi 10 finalişti, care vor avea ocazia sa dea o proba intr-un studio de inregistrări alaturi de profesionişti, iar 2 dintre aceştia vor primi cate un rol de dublaj in “My Little Pony: Filmul”.

Aaaaa?! Nu ti-am zis de premii?! Poti castiga o figurina ponei la inscriere si un sejur oferit de TUI TravelCenter prin tragere la sorti. Eu iti tin pumnii!!

Gasesti mai multe detalii pe https://www.micilevocimari.ro/start

LOVE, M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *